Muži A

Muži: Rozdílné poločasy

Muži: Rozdílné poločasy
Háječtí muži nastoupili ve středu ke svému čtvrtému přípravnému utkání. Tentokrát si v době tréninku zahráli proti mužům z Modřan.
4:4
(2:0)
v St 13.2.2019 18:30
Háje UMT.
FC Háje
Modřany
Diváci: 10,

Komentář

Háječtí v přípravě ještě nezažili remízu a vypadalo to, jako bychom tuto statistiku chtěli ve středu vervomocí změnit. Špatným výkonem ve druhém poločase se nám to podařilo.

První poločas se nám vyvedl dobře. Hosté se snažili za každou cenu hrát kombinačně. Avšak naše skvělé napadání je nutilo k chybám. Z toho pramenila naše první branka, kdy po ztrátě hostů z velké vzdálenosti avšak do prázdné branky zakončoval Mácha - 1:0.

Druhý gól jsme přidali po rohu, kdy Grešnjakov zachoval klid, zpracoval odražený balon na hranici vápna, chladnokrevně prošel obranou a lobnul brankáře - 2:0. I přes množství neproměněných šancí jsme tak mohli být po první půli spokojeni. 

Druhý poločas začal stejně jako končil první. Po dalším našem pressingu Mácha z dálky přehodil hostujícího gólmana - 3:0.

Poté však přišla střídání a s nimi i pokles koncentrace. Ani jsme nemrkli a rázem bylo skóre příznivé opačným směrem - 3:4. Takovému obratu jsme mohli mnohokrát zabránit, ale naše neschopnost v zakončení a 2 nastřelené tyče byly proti. 

Naštěstí v závěru utkání po přízemním centru srovnal Skirdov, a tak jsme poprvé v přípravě zažili pocit remízy.

Kvalitní výkon v první půli je pozitivní, avšak další velké množství neproměněných šancí a ztráta vedení 3:0 už by se opakovat nemělo.


středa 13.2.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2185

Další články