Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Smolná zlomenina

Ročník 2004: Smolná zlomenina
Po prázdninách jsme se sešli k zápasu a bylo znát, že chlapci měli volno, někteří navrátilci po nemocích a zraněních ještě delší.
1:2
(0:1)
v So 16.2.2019 10:00
Admira
Admira
FC Háje
Diváci: 0,

Komentář

Branky: Matyas, Vrzy

Sestava: Luky = Turbič – Križi – Bejk - Smolda = Matyas – Franta – Vrzy – Sam – Kubík = Alex ===) Zelí – Voty – Poky - Dimi

Než jsme prostřídali, tak se dalo na hru dívat, byli jsme aktivní, pracovití a vytvářeli si šance, pak jsme stáhli střed zálohy a hra šla dolů. Byli jsme druzí v soubojích, nedokázali jsme podržet míč a vyhrát souboje, mladší kluci hráli, jako o život a naši pouze na 70%, takhle to zkrátka nejde.

Do utkání nastoupil Luky se zlomeným prstem z tréninku, ale aby toho nebylo málo, tak v 50. minutě při centrovaném míči, šli Alex, Kubík a soupeřův brankář včetně obránce do souboje, bohužel pro Alexe jeho let vzduchem nedopadl dobře a volali jsme záchranku. Zlomená ruka před startem není pro nás dobrá zpráva. Kdyby vyslechl radu před zápasem, tak by do takového souboje nešel. Na druhou stranu chápu je to bojovník a chce vyhrát, i když se herně nedaří, tak to chce urvat, někdy méně je více a obráceně.

Před zápasem jsme si zdůraznili, jak chceme hrát. Byly tam pasáže, které se tomu podobaly, ale i spousta věcí, za které by si zasloužili odměnu v jiné formě. Od 50. minuty jsme moc hru nesledovali, starali jsme se o zraněného do příjezdu záchranky. Alimu přejeme rychlé zotavení a návrat v plné síle a ostatním větší pokoru a pracovitost nejen v zápasech, ale i v trénincích. Kromě zranění dalším mínusem je koncovka, to, co dokážeme zahodit, je síla. Sice je pět týdnů do začátku, ale čas se krátí, jen to chce více naslouchat a vnímat hru na hřišti, už nejsme dětičky.


sobota 16.2.2019 | Peter Bíro | Přečteno: 2432

Další články