Muži A

Muži A: Střelecké trápení

Muži A: Střelecké trápení
Produktivita. To je něco, co hájeckým mužům A momentálně silně chybí a i proto se jejich série bez výhry protáhla už na 4 zápasy.
0:1
(0:0)
24.kolo v So 4.5.2019 10:30
Háje UMT.
FC Háje
Union Strašnice
Branky Union Strašnice: 68.Horák . Diváci: 25,
Sestava FC Háje: Lačík - Šejnost,Sojka,Lojda,Kloboučník - Soucha,Grešnjakov,Souček(83.Zbořil),Vostrovský(63.Panteleev) - Novák,Mácha(68.Látal)

Komentář

Šance ke vstřelení branky by byly. Toho byl důkazem především první poločas ve kterém se háječtí ocitli ve hned několika stoprocentních šancích. Zdá se však, že zahodit se dá všechno. Pokud by byl poločasový výsledek 5:0, nikdo by se nedivil, nálada by byla uvolněná, a každý by hovořil o povedeném výkonu. Naši hráči ale šance neproměnili, a tak přišly kyselé obličeje, zbytečné dohady a otrávená nálady byla po první půli na každém znát.

V takovém rozpoložení se těžko vyhrává.

To nám potvrdil druhý poločas. Kdy kromě zakončení už pokulhával i herní projev a nasazení. Po dalších zahozených šancích (kterých ale už bylo mnohem méně), přišel zasloužený trest. Ve snaze vytvořit přečíslení ztratil během svých technických fines Grešnjakov míč v okolí středového kruhu a soupeř se řítil do otevřené obrany. Ojedinělou (možná jedinou) brankovou příležitost využil bezezbytku a šel slavit - 0:1.

Háječtí se snažili o závěrečný nápor a několik závarů před brankou soupeře ještě bylo. Zdá se, že nám ale nebylo souzeno, v tomto utkání vsítit branku. Život jde dál a chleba levnější nebude. Je potřeba zvednout hlavu, semknout se a společně šňůru bez vítězství v příštím kole přetrhnout. Inspirovat se muži A mohou od mužů B, kteří zažívali ještě mnohem sklíčenější období, ale skvělý, bojovný a týmový výkon proti Partisan Prague je nakopl a vystřelil do vítězných výšin!


sobota 4.5.2019 | Mikuláš Zbořil | Přečteno: 2081

Další články