Starší dorost

Starší dorost: První jarní vítězství

Starší dorost: První jarní vítězství
Na podzim jsme Hrdlořezům nastříleli osm gólů za první poločas. Tentokrát jsme stejnou porci nezvládli ani za celý zápas. Přesto nebylo o našem vítězství od začátku pochyb. Pětigólový rozdíl nevystihuje úplně to, co se dělo na hřišti.
0:5
(0:1)
13.kolo v So 30.3.2019 13:30
Hrdlořezy T.
Hrdlořezy
FC Háje
Diváci: 20,

Komentář

Po dlouhých měsících jsme nastoupili na přírodní trávě. Dělalo nám to velké problémy. Přihrávky byly pomalejší než na umělce. Míč nám odskakoval a dostávali jsme ho pomaleji pod kontrolu. Také to vyvolávalo optický dojem, že hrajeme pomalý a pohodlný fotbal. Úplně tomu tak nebylo. I přes zmiňované problémy jsme si vytvářeli šance. V prvním poločase jsme je zahazovali. V některých momentech nám chyběla přesnější finální přihrávka, jindy lepší řešení při zakončení.

Do vedení jsme se dostali proměněním pokutového kopu. O jeho nařízení si domácí svým stylem koledovali. Nestačili fotbalově, tak to nahrazovali důrazem v osobních soubojích. Často ho přeháněli. Dvě nařízené penalty proti nim byly ještě výrazem milosrdenství rozhodčího. To se projevilo i tím, že Hrdlořezy dohráli v jedenácti. Některé jejich zákroky totiž byly na červenou.

V druhém poločase jsme během zhruba deseti minut překonali domácího brankáře hned třikrát. Od většího přídělu uchránila Hrdlořezy v závěru snaha našich kluků prosazovat se individuálně na úkor týmové spolupráce. Sólové akce často končili faulem domácích. Bylo s podivem, že to klukům nevadilo a nechali si dobrovolně nakopat. Mohli se tomu vyhnout, kdyby dávali rychleji míč od nohy.

Náš výkon sice nebyl ideální a zápas nás bolel. Přesto jsme zaslouženě a výrazně zvítězili. Ukazuje se, že budeme muset tvrdě bojovat o každý bod, abychom uhájili druhou příčku. Soupeří s námi o ni Junior, který dokázal jednoznačně vyhrát ve Kbelích. V sobotu na hřišti Nad přehradou na přírodní trávě přivítáme od 14 hodin a 30ti minut Dolní Chabry.

Hrdlořezy přehráli: Pospíšil, Semecký, Kolář, Ali Abdullah, Hartman, Hůlka, Hadraba, Mašek, Kostka, Kepka, Müller, Melichar, Kulhavý, Murk


sobota 30.3.2019 | Petr Hartman | Přečteno: 2361

Další články