Starší dorost

Starší dorost: Strašnicím jsme dali šestku

Starší dorost: Strašnicím jsme dali šestku
V utkání proti Strašnicím jsme potvrdili roli favorita.
6:0
(2:0)
19.kolo v So 11.5.2019 14:30
ZŠ Nad Přehradou T.
FC Háje
Union Strašnice
Diváci: 20,

Komentář

Byť konečný výsledek může svádět k domněnce, že šlo o snadné vítězství, nerodilo se úplně lehce. Hosté bojovali, hráli tvrdě a zhušťovali prostor před svojí brankou. Přesto jsme úpornou obranu Strašnic dokázali překonat hned šestkrát a po zásluze jsme si připsali další tři body.

Za výrazně lepšího počasí než před týdnem jsme tentokrát nebyli tolik pohybliví. Chyběla nám kvalitnější přihrávka. Zbytečně jsme tím ztráceli míče a vlastně i síly. Ani váznoucí kombinace nás nepřipravila o šance. Ty jsme si vytvářeli většinou po akcích po stranách hřiště. Jako již tradičně jsme řadu z nich nedokázali proměnit.

Hosté se snažili, bojovali, pokoušeli se o rychlé protiútoky. Do brankových příležitostí se však nedostali. I když jsme tentokrát nehráli v nejlepší formě, o našem vítězství nebylo pochyb. Strašnicím postupně docházely síly. Názorně o tom vypovídá, že čtyři góly padly do jejich sítě v posledních dvaceti minutách.

V neděli od 18 hodin hrajeme důležité utkání o druhé místo na hřišti Junioru. Chceme-li v něm uspět, musíme zpřesnit kombinaci a od začátku hrát s maximálním nasazením. Potom je naše šance na výhru vysoká. Ta by nám definitivně zajistila druhé místo v tabulce.

Strašnice porazili: Pospíšil, Kolář, Zábranský, Semecký, Ali Abdullah, Hartman, Hadraba, Hůlka, Mašek, Kostka, Müller, Colibaly, Novotný, Kulhavý, Nguyen, Kepka, Krejčí


sobota 11.5.2019 | Petr Hartman | Přečteno: 2111

Další články