Starší dorost

Starší dorost: Zličín jsme o body neobrali

Starší dorost: Zličín jsme o body neobrali
V neděli jsme na přírodní trávě na hřišti Nad Přehradou přivítali Zličín, který v dosavadních zápasech neztratil ani bod.
1:2
(0:1)
21.kolo v So 25.5.2019 14:30
ZŠ Nad Přehradou T.
FC Háje
FC Zličín
Diváci: 24,

Komentář

Snažili jsme se jim nějaký sebrat. Po velmi kvalitním výkonu se nám to bohužel nepodařilo. Přitom průběhu zápasu by odpovídala minimálně remíza. Fotbal se však stále ještě hraje na počet gólů. Soupeř vstřelil o jeden víc, proto si i nadále udržuje stoprocentní bilanci.

Do zápasu jsme vstoupili s velkým nasazením. Byli jsme důrazní v osobních soubojích. Často jsme zjednodušovali hru a posílali balony rychle dopředu. Tím jsme hosty dostávali pod tlak a nutili je k chybám. Bohužel nám v koncovce někdy chyběl větší klid, jindy přesnost, nebo více důrazu. Zkrátka překonat hostujícího brankáře se nám nepodařilo.

Zličín v tom byl úspěšnější. I když nejprve neproměnil penaltu, nařízenou poměrně přísně za souboj tělo na tělo. Do poločasu však dokázali hosté přece jenom skórovat. Do pokutového území pronikl jejich záložník a tvrdou střelou překonal našeho brankáře. My jsme mohli do přestávky vyrovnat. Po faulu jsme rovněž zahrávali pokutový kop. Bohužel jsme ho neproměnili.

Po přestávce se dál hrál kvalitní fotbal plný soubojů. My jsme je dokázali vyhrávat a dostávat se do šancí. Jako již tradičně jsme je neproměňovali. Po zbytečné ztrátě ve středu hřiště se dostal Zličín do rychlého protiútoku. Ten jsme dokázali zastavit. Rozhodčí však souboj poněkud přísně posoudil jako faul a nařídil proti nám už druhou penaltu. Tentokrát ji Zličín proměnil.

Nepříznivý stav nás nezlomil. Snažili jsme se dál dobývat hostující branku. Bohužel jsme byli úspěšní jen jednou, což nám na body nestačilo. Výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti. Přesto si Zličín připsal do tabulky další tři body. Vypadá to na to, že si udrží po celý rok stoprocentní úspěšnost.

Kluci mohli odejít ze hřiště se vztyčenou hlavou. Příkladně bojovali od první do poslední minuty. Tentokrát za to nebyli odměněni lepším výsledkem. Přesto si dvě kola před koncem udržují na druhém místě pětibodový náskok. Živí tím naději, že při určité souhře okolností, by mohli postoupit do pražského přeboru. Stříbro si mohou bez ohledu na výsledky Junioru zajistit už v neděli. Stačí na hřišti Nad Přehradou od 17 hodin porazit tým FK Řeporyje.

Kvalitní výkon proti Zličínu podali: Kolář, Novotný, Zábranský, Semecký, Mašek, Hartman, Hadraba, Hůlka, Vrzal, Kostka, Kulhavý, Coulibaly, Uhlíř


sobota 25.5.2019 | Petr Hartman | Přečteno: 2646

Další články