Starší žáci A (2009)

Ročník 2004: Buďme odvážnější

Ročník 2004: Buďme odvážnější
V sobotu 23.3. jsme vstoupili domácím zápasem s Roudnicí nad Labem do jarní části divize starších žáků.
1:1
(0:0)
16.kolo v So 23.3.2019 10:30
Háje UMT.
FC Háje
Roudnice nad Labem
(PK:2:4). Diváci: 20,
Sestava FC Háje: Bouček- Kačerovský, Šťastný, Kříž, Suchánek- Calta, Hájek, Pokorný S., Musil, Peterka- Tomek--- Kříž, Votoček, Richter, Kunovjánek, Vrzal, Khol.

Komentář

Úvod utkání byl z naší strany velmi nervózní a na celkový obraz hry to mělo velký dopad. Uvolnění, komunikace a odvaha z tréninku se objevovaly jen pomálu. Naší fotbalovost jsme tedy tentokrát nahrazovali chutí a nasazením.

Postupně z nás začala opadávat nervozita a závěr prvního poločasu byl v naší režii. Po poločase jsme na tuto fázi hry chtěli navázat, ovšem hosté velmi zlepšili svůj pohyb a začali nám dělat problémy. Vše vyústilo v inkasovanou branku, kdy jsme na vápně nezachytili centrovaný míč a hosté vstřelili úvodní branku utkání.

Chvíli jsme byli velmi opaření a hledali jsme síly na závěrečný tlak. Ten nakonec přišel, vypracovali jsme si několik centrů a příležitostí, hosté začali více faulovat. Jeden z těchto faulů nakonec vedl i k našemu vyrovnání. Z nějakých 25 - 30 metrů vyslal z přímého kopu náš útočník střílený centr za obranu a balón nikým netečován zapadl až do brány. Toto vyrovnání přišlo za "pět minut dvanáct".

Při remíze následují v divizi žáků penalty. Ty soupeř zvládl lépe a získal tak bonusový bod navíc. Musíme uznat, že jsme měli v závěru zápasu hodně štěstí a získaný bod je maximum. Do příštího zápasu budeme chtít přenést více prvků z tréninkového procesu, kde kluci vypadají velmi dobře. 


sobota 23.3.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 2261

Další články