Mladší žáci A (2011)

Ročník 2006: Liberecký komplex překonán

Ročník 2006: Liberecký komplex překonán
Ve 4.jarním kole jsme v nově otevřeném areále ZŠ Nad Přehradou přivítali prvoligový Slovan Liberec. Jednalo se o naše čtvrté měření sil v rámci našeho působení v lize mladších žáků.
10:5
(4:3)
15.kolo v So 13.4.2019 14:00
ZŠ Nad Přehradou T.
FC Háje
Liberec
Diváci: 25,

Komentář

Po předchozích porážkách s tímto klubem byli kluci v úvodu utkání velmi nervózní a herně svázaní. To vyústilo v mnoho nepřesností a začátek byl z naší strany velmi zmatený. Strach z kluků opadl po první vstřelené brance, kdy se velmi netradičním a kreativním způsobem prosadil náš útočník.

Soupeř hrozil především po své levé straně, kde odehrál skvělé utkání jejich levý záložník. I proto se Liberci hned dvakrát povedlo srovnat. Soupeři jsme brankově utekli až ve druhé polovině druhé třetiny, kdy naše hra začala mít ligové parametry.

Ze zápasu mám smíšené pocity. Z krátkodobého hlediska je vítězství velmi pozitivní a tým to určitě nakopne do další práce. Ovšem náš herní projev v tomto zápase, byl paradoxně tím méně povedeným v dosavadní jarní části. Liberec v tomto zápase nastoupil s o rok mladšími hráči a pro nás byl vyrovnaným soupeřem. Až ve druhé polovině utkání jsme byli "hladovější", protihráče včas dostupovali a rychle vyráželi do útoku.

Klukům gratuluji k první jarní výhře a rodičům děkuji za podporu během zápasu. O víkendu náš čeká Golden City Cup, kde si vyzkoušíme hru 8+1 a narazíme na zahraniční týmy.


sobota 13.4.2019 | Jan Špinka | Přečteno: 1566

Další články