Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: Podařený obrat na Admiře

Ročník 2008: Podařený obrat na Admiře
S ranním sluníčkem a v dobré náladě jsme dorazili k zápasu s Admirou v Kobylisích.
13:18
(3:1)
13.kolo v So 30.3.2019 10:00
Admira UMT.
Admira
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Trenér Michal:

Hrálo se na přírodní trávě a tak se kluci s Nikčou chtěli rodičům ukázat. Bohužel začátek zápasu nám zcela nevyšel. Nebylo to tentokrát jen naší vinnou, ale agresivní soupeř hrající velmi důrazně a ač to nerad zmiňuji i rozhodčí ze soupeřova oddílu, nám první minuty hodně znepříjemnili. Dokonce se objevila i nějaká ta slza. Po gólech soupeře jsme brzy prohrávali o tři góly a pak přišel první odpískaný faul – bohužel to byla přísně nařízená penalta proti nám. Soupeř ji proměnil a vypadalo to, že na hřišti už bude jen jeden tým.

Ale penaltou se vše změnilo, naši hráči se zdravě naštvali, potlačili negativní emoce a začali hrát. Od té doby na hřišti bylo už jen jedno družstvo. Postupně jsme zápas otočili a vyhráli první polovinu utkání. V druhé části už Nikču a kluky nemohlo nic zastavit. Utkání jsme tak zakončili poměrně jasným vítězstvím. Ale to co nás jako trenéry potěšilo nejvíce byl přistup hráčů, sami si poradili s nepříznivým vývojem a s tvrdou hrou soupeře v začátku utkání, bojovali jako tým a vzájemně se povzbuzovali.

Trenér Dan:

První dvě čtvrtiny hry z naší strany o něco slabší, většinu soubojů jsme prohráli a dali jsme jen dva góly. Prakticky jsme se nedostávali do šancí. Naopak na třetí čtvrtinu jsme se dokázali vyhecovat a hrálo se podle nás. V poslední čtvrtině hry jsme bohužel zase polevili a soupeř nás v ní porazil 2:0. Škoda, že jsme opět nedokázali vydržet až do konce zápasu.


sobota 30.3.2019 | Michael Andronikov, Daniel Beneš | Přečteno: 2060

Další články