Starší přípravka A (2013)

Ročník 2008: S Motorletem na velké hřiště

Ročník 2008: S Motorletem na velké hřiště
V sobotu od 9 hodin ráno nás čekal zápas s Motorletem. Po dohodě jsme sehráli zápas na jednom hřišti 5+1 a na druhém jsme hráli v žákovském formátu 7+1 na polovinu fotbalového hřiště.
17:9
(6:5)
18.kolo v So 4.5.2019 09:00
Motorlet UMT.
Motorlet
FC Háje
Diváci: 40,

Komentář

Trenér Michal:

Vzhledem k prázdninám ve zvolské škole nás bylo jen 6 a tak nám v první části pomohl Míša a to jak v bráně, tak posléze i v poli. Motorlet předváděl rychlou kombinační hru, ale náš tým se mu vyrovnal a díky výkonům brankářů a většímu klidu v koncovce jsme soupeře přehráli. Více jsme byli zvědaví a těšili se na velké hřiště a fotbal, který nás od příštího roku čeká. Z hájeckých nás doplnil ještě Miky, Luky do pole a Maty do brány.

Lepší polovina týmu z Jinonic nás od začátku zatlačila před naší bránu. Soupeř především příkladně roztahoval hru a nám jeho rychlost a ubývající síly dělaly problémy. Musím však vyzdvihnout morálku všech hráčů, příkladně bojovali, nevypustili žádný souboj, v individuálních činnostech se soupeři vyrovnali a mohli jsme vidět i zcela vyrovnané pasáže, kdy jsme předváděli pohledné kombinace, průnikové přihrávky i efektivní zakončení. To vše s bezchybným brankářem a pevnou obranou způsobilo, že jsme vyhráli i tuto polovinu.

Trenér Dan:

Do zápasu na velké hřiště jsme vstoupili velice aktivně a hned v první minutě jsme několikrát ohrozili branku domácích. Postupem času se hra vyrovnávala, avšak s první polovinou jsem byl spokojený. Následně nám však docházely síly a čtyřikrát jsme inkasovali, přičemž pro soupeře už jsme nebyli tak nebezpeční.

Na druhou půli jsme se přesunuli na hřiště 5+1 kromě Lukáše, Mikyho a Matyho, kteří zůstali se Zvolí na velkém hřišti. Na menším hřišti jsme také začali aktivně, ale tempo jsme udrželi asi 5 minut, zbytek zápasu byl slabý, vyjma několika málo světlých chvil. Bohužel už jsme neměli dostatek síly. Opět jsou někteří, kteří si zaslouží pochvalu a také je potřeba, aby je doplnil zbytek, abychom mohli podávat ještě lepší týmový výkon.


sobota 4.5.2019 | Michael Andronikov, Daniel Beneš | Přečteno: 2607

Další články